Vier Oud en Nieuw in stijl met Butter op de Supperclubcruise!!!

GirlsLoveDJs present: Butter, New Years Eve 2010 – 31-12-2009

Supperclub Cruise, pier 14 – Amsterdam

Butter is hét Oud en Nieuw feest om bij te zijn. Vier de jaarwisseling op de luxueuze Supperclub cruise, de door design bureau Concrete ontworpen Salonboot waar het in 2004 de LAI design award voor won. Beleef het twaalf uur moment met een prachtig uitzicht op de door vuurwerk verlichte Amsterdamse skyline en de beste DJs.

Na vier uitverkochte edities van Butter met DJs als Laidback Luke en Don Diablo hebben we dit jaar weer een All Star line – up geprogrammeerd waar we met recht trots op zijn.

Wie dan wel? Bart B More die wereldwijd aanzien geniet met zijn stijl van beat driven looped techno en een touch van Big room house en electro. De speciale back-2-Back RUSH set van Victor Coral en Brian S, GirlsLoveDJs residents: Jaziah, Jim Aasgier en Nizzle. When Harry Met Sally & TESSisMORE, Hitmeister D (Jimmy Woo), Kenneth G (NOPEisDOPE) en het nieuwe talent voor 2010 Hitch! De line-up is verdeeld over 2 zalen, de spierwitte Salle neige staat in het teken van verschillende house stijlen en de über stylische bar Noir zal gevuld zijn met eclectic DJs. De hele avond wordt gehost door MC Dan Stezo. Tevens is Butter een van de weinige Nieuwjaars feesten met een vergunning tot 6 uur ’s ochtends.

Met Butter ga jij in stijl het nieuwe jaar in!

Locatie: Superclub Cruise

Pier 14 behind Central Station

Met: Bart B More, Jaziah, Brian S & Victor Coral with a special “Back 2 back RUSH set!”, Kenneth G, When Harry Met Sally & TESSisMORE, Hitmeister D, Jim Aasgier, Hitch, Yab, Nizzle en MC Dan Stezo

Tijden: 23.00 tot 06.00

Entree: €60,00

VVK: www.girlslovedjs.com, www.supperclub.com en alle Primera Shops.

Info: www.girlslovedjs.com & www.supperclub.com